Beypazarılı Öğrenciler Ankara Halk Oyunları Yarışması'nda Üçüncü Oldu

20 Nisan 2022 Çarşamba 12:01
Beypazarılı Öğrenciler Ankara Halk Oyunları Yarışması'nda Üçüncü Oldu

T.C Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara genelinde düzenlenen Halk Oyunları yarışmalarında Halk oyunları kültürünü ilkokul 2. Sınıftan bu yana devam ettiren, Beypazarı Cumhuriyet İlkokulu’ndan mezun ve şu anda da Beypazarı’nın değişik ortaokullarında eğitim görmekte olan 6. ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan 10 kişilik kız öğrenci oyun ekibi, 25-27 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen Ankara Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması’nda Trabzon Yöresi ile Yıldızlar Kategorisinde üçüncü oldu.

Üçüncü olarak dereceye giren öğrenciler Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Öğrencileri makamında ağırlayan Kaymakam Erdoğan ‘’Öğrencilerimizin her alanda ilçemizi temsil ederek başarı sağlamaları hepimizi gururlandırıyor. Değerli öğrencilerimizin aldığı bu başarılar diğer öğrenci arkadaşlarına da örnek teşkil ediyor. Bu anlamda emek ve gayretleri için hepsine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Son Güncelleme: 20.04.2022 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.