Beypazarılı Gaziler 48 Yıl Sonra Yeniden Kuzey Kıbrıs’ta

14 Kasım 2022 Pazartesi 15:37
Beypazarılı Gaziler 48 Yıl Sonra Yeniden Kuzey Kıbrıs’ta

1974 Kıbrıs Barış Harekâtında görev yapmış olan kahraman Gaziler, Kıbrıs Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ulaştı.

Uğrunda savaştıkları toprakları yıllar sonra ziyaret eden Beypazarı Şehitler ve Gaziler Derneği üyesi gaziler duygu dolu anlar yaşadı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından Cumhurbaşkanlığı makamında resmî olarak kabul edilen kahraman gaziler hem Beypazarı’ndan selam götürdüler hem de Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın hemşehrileri adına hediyesini Sayın Ersin Tatar’a takdim ettiler.

Program çerçevesinde Beypazarılı gaziler, Maraş, Gazimağusa, Lefkoşa ve Girne başta olmak üzere KKTC'yi tekrar görme imkânı buldular.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı ve huzuru için savaşmış gazileri KKTC'de görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beypazarı’ndan gelen heyete teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.