Beypazarı Uçurtma Şenliğine Hazırlanıyor

11 Mayıs 2022 Çarşamba 15:55
Beypazarı Uçurtma Şenliğine Hazırlanıyor

Beypazarı Uçurtma Şenliği, pandemi kısıtlamalarından dolayı verilen aranın ardından bu yıl 19 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Geleneksel Beypazarı Uçurtma Şenliği, 19 Mayıs Perşembe günü Hıdırlık Tepesi’nde çeşitli etkinliklerle beraber yapılacak. 18 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’de Gençlik Kampı ile başlayacak olan şenlikte, animasyon gösterileri, konserler, halk oyunları, açık hava sineması, yarışmalar, ikramlar, çadır kampı, bayrak nöbeti ve araç konvoyu ile dolu dolu geçecek.

Büyük küçük herkesi şenliğe davet eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Salgın süreci sebebiyle ara vermek zorunda kaldığımız Geleneksel Beypazarı Uçurtma Şenliğimizi 19 Mayıs tarihinde yapacağız. Çeşitli etkinliklerle renkli görüntülere sahne olacak şenliğimize herkesi davet ediyorum.’’ dedi.

Son Güncelleme: 11.05.2022 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.