Beypazarı Ticaret Odası’ndan Öğrencilere Destek

04 Ocak 2023 Çarşamba 10:43
Beypazarı Ticaret Odası’ndan Öğrencilere Destek

Beypazarı Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi Müdürü İdris Erdoğan ve öğrencileri Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

BTO Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, “Teknofest Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç” yarışmasında Beypazarı’nı temsil eden öğrencilerle, proje detayları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

İlçede başarıya imza atan tüm öğrencilerin çalışmalarının kıymetli olduğunu belirten Başkan İrfan Çelik, “Elektrikli Araç Projesinde de başarıya ulaşılacağına inancım tamdır, öğrencilerimize başarılar diliyorum. Eğitime desteğin geleceğimiz için önemini biliyor ve her zaman destekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.