Beypazarı Ticaret Odasında Yeni Dönem

01 Kasım 2022 Salı 17:38
Beypazarı Ticaret Odasında Yeni Dönem

Bugün yapılan BTO Meslek Komitesi, Meclis Asil ve Yedek Üyeleri’nin seçildiği, oy verme işlemleri, Saat 17:00 itibariyle sona erdi. Sona eren oy verme işlemleri ile Beypazarı’nın ticari, sanayi, hizmet ve diğer tüm özel sektör meslek grupları temsilcilerinin seçimi tamamlandı.

Seçimlerde 2022 - 2026 döneminde Beypazarı Ticaret Odası mecliste ve meslek komitelerinde görev yapacak üyeler belirlendi.

Seçimlerin ardından Beypazarı Ticaret Odası yeni yönetimi bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasında;

Beypazarı Ticaret Odası üyelerimizin teveccühü ile yeni bir döneme adım atmış bulunuyoruz.    

“Bugüne kadar Odamıza katkısı bulunan tüm eski Oda Başkanları ve Meclis Başkanlarımıza, Meclis, Meslek Komitesi ve Oda personelimize, yeni yönetim olarak teşekkür ediyoruz.

Ticaret odası üyelerimizin güvenini boşa çıkarmamak ve Odamızı bölgemizin en başarılı Odası haline getirmek için, daha önceden olduğu gibi hep birlikte azimle çalışmaya devam edeceğiz. Beypazarı Ticaret Odası, her zaman olduğu gibi bugünden sonra da ticarette bölgemize yaptığı katkıları sürdürmek için, daha önceden hayata geçirdiği projelere yenilerini ekleyerek var gücüyle çalışmaya devam edecek.

Cumhuriyetimizin 99. Yılını kutladığımız bu dönemde, Ulu Önder Atatürk’ün ilkelerini şiar edinerek, memleketimizin kalkınması ve ekonomimizin gelişmesi için üstümüze düşen her türlü vazifeye hazırız.

Odamızın daha istikrarlı ve başarılı bir ivme kazanmasına katkı sağlamaya, Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz; Beypazarı’mızın ticaretinin, markalaşması ve gelişmesi adına azimle çalışarak, tarımın, sanayinin ve turizm gözbebeği ilçemizin daha başarılı bir seviyeye gelmesi için yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Mevcut projelerin ve işletmelerin istikrarlı ve başarılı bir ivme kazanmasına katkı sağlayacağız.

Bundan sonraki ilk işimiz; birleştirici ve tüm karar süreçlerinde ortak hareket eden bir yönetim anlayışını getirmek olacak.

Beypazarı Ticaret Odası yeni yönetimi olarak tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.