Beypazarı Ticaret Odasına Yeni Kardeş Oda

18 Mart 2022 Cuma 19:50
Beypazarı Ticaret Odasına Yeni Kardeş Oda

Programları kapsamında Şanlıurfa'ya giden Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Gerçekleştirilen ziyarette, Şanlıurfa ve Beypazarı’nın mevcut durumu, potansiyeli ve oda olarak yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulunularak kıyaslama çalışmaları yapıldı. 

Yapılan çalışmaların ardından, ŞUTSO ile Beypazarı Ticaret Odası arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının arttırılmasını sağlamak, ortak çalışmalar ve işbirliği çerçevesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek amacıyla  “Kardeş Oda” protokolü imzalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.