Beypazarı Ticaret Odası Seçimleri "1 Kasım" Tarihinde Yapılacak

10 Ekim 2022 Pazartesi 12:39
Beypazarı Ticaret Odası Seçimleri "1 Kasım" Tarihinde Yapılacak

Beypazarı İlçe Seçim Kurulu tarafından Beypazarı Ticaret Odası seçimlerinin 1 Kasım 2022 Salı günü yapılmasına karar verildi.

BTO seçimleri ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, son derece şeffaf ve demokratik bir seçim süreci yürüttüklerini belirterek, sözlerine şöyle devam etti;

“Üyelerimizin oy kullanabilmeleri için 3 gün boyunca (10-12.10.2022 saat 17:00 a kadar) askıda kalacak olan seçim listelerinden isimlerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Tüzel kişiler oy kullanabilmek için yetkili kişi adına odamızdan seçim yetki belgesi, tek müdür yetkiliye sahip olan firmalar online ticaret sicili tasdiknamesi alabilirler. Şahıs üyelerimiz ise geçerli kimlik kartları ile oy kullanabileceklerdir. Ayrıca seçim günü Ticaret Sicil Müdürlüğümüz ve Oda Sicil Birimimiz gerekli belge ve işlemler için seçimin yapılacak olduğu binamızda hizmet vermeye devam edecektir. Tüm aday arkadaşlarımıza Yönetim Kurulum adına başarılar dilerim.” dedi.

Son Güncelleme: 10.10.2022 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.