Beypazarı'nda Polis Haftası Kutlandı

11 Nisan 2022 Pazartesi 09:37
Beypazarı'nda Polis Haftası Kutlandı

Türk Emniyet Teşkilatının 177. Kuruluş Yılı kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirci ve Polis Memurları, İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Oktay Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun Yıldönümünü kutlayarak Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Beypazarı'nda da vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan tüm emniyet mensuplarına meslek hayatlarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Kaymakam Erdoğan, Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Emniyet Personellerine  başarı belgelerini takdim etti.

 Başarılı polis ve bekçilere belgelerini veren Kaymakam Erdoğan, "Göstermiş olduğunuz azim ve çalışmalarınız için teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.