Beypazarı'nda Okul Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

08 Şubat 2022 Salı 18:44
Beypazarı'nda Okul Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan başkanlığında ilçedeki okullarla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Oktay Erdoğan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karadede, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirci, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun, okul yöneticileri, servis araçları temsilcileri katıldı.

Kaymakam Oktay Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşmaları ve yine aynı şekilde evlerine dönmelerini sağlamak amacıyla emniyet, jandarma ve ilgili tüm kurumlarla değerlendirme toplantısı düzenlediklerini belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ise ilçedeki okullarla ilgili bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen değerlendirme toplantısının ardından güçlendirme yapılacak okulların durumları ve eğitim yatırımları toplantısı yapılarak bu eğitim kurumlarının müdürleri ile bilgi alışverişinde bulunuldu.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.