Beypazarı'nda Çiftçilere Başkent Kart Dağıtımı Başladı

18 Ocak 2022 Salı 10:24
Beypazarı'nda Çiftçilere Başkent Kart Dağıtımı Başladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği ‘’Çiftçilere Mazot Desteği’’ ve diğer destek yardımları için kullanılacak olan ‘’Başkent Kart’’ bugün itibariyle Beypazarılı çiftçilere dağıtılmaya başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı AYKOME binasında çiftçilere dağıtımı başlayan Başkent Kart, çiftçiler tarafından 27 Ocak tarihine kadar alınabilecek.

Başkent Kart dağıtımı esnasında yoğunluğa mahal vermemek adına mahalleleri gün gün ayıran ABB yetkilileri bugün, Acısu, Adaören, Akçakavak, Akçalı, Aşağıgüney, Ayvaşık, Bağözü, Başağaç, Başören, Boyalı, Çakıloba, Çantırlı, Dağşeyhler, Dereli ve Dibecik Mahallelerinden başvuru yapan çiftçilere kartları dağıtıyor.

27 Ocak tarihine kadar sürecek olan Başkent Kart dağıtımı programı ise şu şekilde;

19 Ocak Çarşamba – Dibekören, Dikmen, Doğanyurt, Dudaş, Fasıl, Geyikpınar, Gürsöğüt, Hacıkara ve Harmancık Mahalleleri,

20 Ocak Perşembe – Haydarlar, Hırkatepe, İncepelit, Kabaca, Kaplan, Kapullu, Karacaören, Karaşar, Kargı, Kayabükü, Kerbanlar ve Kırbaşı Mahalleleri,

21 Ocak Cuma – Kırşeyhler, Kızılcasöğüt, Kozağaç, Kozalan, Köst, Kurtkovan, Kurtuluş ve Kuyucak Mahalleleri,

24 Ocak Pazartesi – Kuyumcutekke, Macun, Mahmutlar, Mençeler, Mikail, Nuhhoca ve Oymaağaç Mahalleleri,

25 Ocak Salı – Sarıağıl, Sekli, Sopçaalan, Tacettin ve Tahir Mahalleleri,

26 Ocak Çarşamba ve 27 Ocak Perşembe günü ise, Yeşilağaç, Yıldız, Yiğerler, Yoğunpelit, Yukarıgüney ve Yukarıulucak Mahalleleri şeklinde devam edecek.

Mazot desteği için başvurular ise 18 Şubat tarihine kadar baskenttarim.ankara.bel.tr adresinden online olarak devam edecek.

ABB AYKOME Binası Adres: Kurtuluş Mah. Halil Şıvgın Cad. No:4 (Eski Milli Eğitim Müdürlüğü Binası)

Son Güncelleme: 18.01.2022 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.