Beypazarı'nda Avcılar Denetlendi

21 Şubat 2022 Pazartesi 13:12
Beypazarı'nda Avcılar Denetlendi

Beypazarı Doğa Koruma ve Milli Parklar ilçe şefliği denetimlerine devam ediyor.

Beypazarı şefliği ekiplerince, Kayabükü avlağında avcılar denetlendi. Denetimler esnasında ekipler tarafından avcıların yasal çerçeveler içerisinde avlanıp avlanmadıkları ve kaçak gümeler (av için hazırlanmış izinsiz avcı kulübesi ya da benzer yapılar) kontrol edildi.

DKMP'den yapılan açıklamada, "Kayabükü avlağında, Beypazarı koruma ekibi ve Fahri Av Müfettişimiz Ahmet Korkmaz ile birlikte denetimler gerçekleştirildi. 14 avcı denetlenmiş olup, yasalara uyan avcılarımıza teşekkür ederiz.
Kayabükü avlağında, Beypazarı koruma ekibi ve Jandarma Komutanlığı işbirliği ile  yapılan kontrollerde,  belgesiz ve usulsüz av yapan 3 kişiye işlem yapılmıştır. 1 adet tavsan ve 2 adet takozsuz tüfeğe el konulmuştur." ifadeleri yer aldı.

Son Güncelleme: 21.02.2022 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.