Beypazarı MYO Öğrencilerini Bekliyor

28 Temmuz 2022 Perşembe 09:02
Beypazarı MYO Öğrencilerini Bekliyor

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu üniversite tercihlerinin başlamasıyla birlikte okulu tercih edecek öğrencilerini bekliyor.

Okul müdürlüğü tarafından yapılan tanıtım çalışmasında, ‘’Tarihi dokusuyla, doğal güzellikleriyle ünlü bir ilçede, geleceğinizi tasarlayacağınız 10 örgün eğitim veren bölümlerimizle, Beypazarı Meslek Yüksekokulu ve Ankara Üniversitesi Ailesi’nin bir parçası olmanızı bekliyoruz.’’ ifadeleri yer aldı.

Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Bankacılık ve Sigortacılık, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Turizm Rehberliği, Turizm ve Seyahat Hizmetler, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Aşçılık, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı, Moda Tasarım, Ayakkabı Tasarım ve Üretimi Bölümlerinde eğitim vererek alanında uzmanlar yetiştiriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.