Beypazarı Muhtarları “Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli” Buluşmasında

14 Eylül 2022 Çarşamba 19:15
Beypazarı Muhtarları “Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli” Buluşmasında

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli Buluşması’na ev sahipliği yaptı.

Beypazarı mahalle muhtarlarının da davetli olduğu buluşmaya, Beypazarı’nda görev yapan birçok mahalle muhtarı katılım sağlayarak Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu ve yapacağı kırsal kalkınma çalışmalarını ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın sunumuyla dinledi.

ABB’nin 3 yıldır kırsal kalkınmaya destek hamleleriyle Türkiye’ye örnek olmaya devam eden çalışmalarının kamuoyuyla paylaşıldığı buluşmada konuşan Başkan Mansur Yavaş, Tarım 4.0 ve KIRBİS projesinden bahsederek, “Bu projeler bir kentin kırsalda önce doğrulma ardından da ayağa kalkma hareketidir. Cumhuriyetin Başkenti Ankara, kırsal kalkınmada da fitili ateşlemiştir. Bu çalışmaların yakında tüm Türkiye’ye yayılacağına yürekten inanıyoruz. Kırsal kalkınmada yazılmaya başlanan başarı hikâyesinin yeni sayfalarını hep birlikte dolduracağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.