Beypazarı Kültür ve Kitap Günleri Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

21 Mart 2022 Pazartesi 17:19
Beypazarı Kültür ve Kitap Günleri Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

Beypazarı Belediyesi ve Beypazarı Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlenen ‘2. Beypazarı Kültür ve Kitap Günleri‘ etkinliği Suluhan’da yapılan açılışla başladı.

Açılışa Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kaymakam Refiki Ökkeş Yusuf İnce, Belediye Başkan Vekili Aydın Gökmen, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karadede, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekteri Cahit Çelik, Emniyet Müdürü Metin Demirci, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun, Beypazarı ve Yöresi Dayanışma Derneği Başkanı Nermin Uysal, diğer kamu kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

21 - 27 Mart tarihleri arasında birçok yazarın katılımıyla Suluhan, Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezi ve Beypazarı Hükümet Konağı Salonunda icra edilecek çeşitli etkinliklerle devam edecek olan 2. Beypazarı Kültür ve Kitap Günleri etkinliği Pazar günü sona erecek. 

Tarihi Suluhan Nasuh Paşa Hanı bu hafta boyunca saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında kitapseverleri ağırlayacak. 

Ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören etkinlikler kapsamında Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezi’nde tüm ortaokul öğrencileri ‘İyi ki Varsın Eren’ filmini izledi. Hükümet Konağı Salonunda gerçekleşen Aşık Şevkati, Ahmet Yıldırım, Gülten Ertürk, Cengiz Damar ve İsmail Yanık’ın söyleşi programı gerçekleşerek ilk günün programı tamamlanmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.