Beypazarı Kaymakamı Erdoğan, İşletme Ziyaretlerine Devam Ediyor

14 Ocak 2022 Cuma 15:56
Beypazarı Kaymakamı Erdoğan, İşletme Ziyaretlerine Devam Ediyor

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Beypazarı’nın turizm alanındaki çalışmaları dolayısıyla ilçede turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelere ziyaretlerde bulunuyor.

Beypazarı'nın gerek tarihiyle, gerek kültürüyle, gerekse konaklarıyla önemli bir turizm kenti olduğunu belirten Kaymakam Erdoğan, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile istişareler yaparak ilçede ne yapılması gerektiği konuları üzerine sürekli görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Erdoğan, Beypazarı’na gelen ziyaretçi yoğunluğunun hafta sonlarının dışında hafta içine de yaymak ve ziyaretçilerin ilçede daha fazla konaklamasının sağlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Erdoğan, "Beypazarı gerçekten çok güzel bir şehir. Gerek kültürüyle, gerek tarihi yapısıyla, gerek konakları ve müzeleriyle gerçekten göz dolduruyor. Bu hazineyi iyi değerlendirerek ilçemizin daha çok kalkınmasını sağlamalıyız. Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapacağız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.