Beypazarı İlçe Stadı Yükseliyor

17 Ocak 2023 Salı 10:12
Beypazarı İlçe Stadı Yükseliyor

T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına başlanan ve Beypazarı Sporun maçlarını oynayacağı yeni ilçe stadyumunda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Eski stadın yıkılmasının ardından aynı yerde daha modern ve daha büyük bir stat yapımı çalışmalarına başlandı. Bu kapsamda stadın belirli bölümlerinde inşaat çalışmaları hızla sürerken, yapılacak olan stadyum ile ilçedeki futbol müsabakalarının nezih ve daha elverişli bir ortamda oynayabilmesi adına tüm imkanlar bulunacak.

Soyunma odaları, hakem odaları, sporcu odaları ve çevre düzenlemeleri ile modernlik kazanacak yeni stat, gece maç oynamaya da imkan sağlayacak şekilde yapılarak hem sporcuların hem de taraftarların hizmetine açılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.