Beypazarı Halk Kütüphanesi Yeni Binasına Taşındı

21 Temmuz 2022 Perşembe 12:27
Beypazarı Halk Kütüphanesi Yeni Binasına Taşındı

Beypazarı Mehmet Akif Ersoy İlçe Halk Kütüphanesi, Beypazarı Belediye binası altında bulunan yeni hizmet alanına taşındı.

Beypazarı Halk Kütüphanesi ilk olarak Taşmektep’te 1963 yılında hizmete açıldı. Daha sonra farklı alanlarda hizmet veren Halk Kütüphanesi, 1986 yılından bugüne kadar Kemal Milaslı Caddesi üzerinde bulunan binasında hizmet verdi. 1986 yılının Milli Şairimiz ve İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 50.yıldönümü olması sebebiyle Beypazarı Halk Kütüphanesine Milli Şairimizin ismi verildi. 2022 yılına gelinmesiyle birlikte Beypazarı Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesi, Beypazarı Belediyesi giriş katında bulunan yeni hizmet binasına taşındı.

İçerisinde yaklaşık 25 bin adet kitap bulunan Beypazarı Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesi, yeni binası ve modern çehresiyle Beypazarılılara hizmet vermeye başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.