Beypazarı Festivali’nde Alınan Stant Ücretleri İade Ediliyor

20 Temmuz 2022 Çarşamba 15:51
Beypazarı Festivali’nde Alınan Stant Ücretleri İade Ediliyor

10 – 11 – 12 Haziran tarihinde gerçekleştirilen 26. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Tarım, Kültür, Turizm ve Tarih Festivali’nde ücret ödeyerek Bankalar Caddesi’nde stant kiralayan vatandaşlara stant kiralama bedelleri iade edilecek.

Beypazarı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ‘’10 – 11 – 12 Haziran tarihlerinde düzenlenen 26. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Tarım, Kültür, Turizm ve Tarih Festivali’nde Belediyemiz tarafından Bankalar Caddesi’ne kurulmuş olan satış stantlarının sağanak yağıştan etkilendiği ve bazı esnaflarımızın mallarının da bu nedenle zarar gördüğü, dolayısıyla yeterince satış yapamadıkları için mağduriyetlerinin giderilmesi adına Festival Komitesinin stant ücreti olarak belirlediği bedelin tekrar kendilerine iade edilmesine Belediye Meclisimizce karar verilmiştir. Stant ücretinin iadesini almak isteyen vatandaşlarımızın dekontun aslı birlikte Belediyemizin giriş katında yer alan Takip Servisine bizzat gelerek en kısa sürede başvuru yapmaları gerekmektedir. Vatandaşlarımıza duyurulur.’’ ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.