Beypazarı Festivali'nde ANFA Stantlarına Yoğun İlgi

13 Haziran 2022 Pazartesi 10:02
Beypazarı Festivali'nde ANFA Stantlarına Yoğun İlgi

26.Uluslararası Beypazarı Festivali’nde, Seramik Atölyesi, Bitki Evi, Feza Gürsey Bilim Merkezi, Atölye ANFA ve Resim Atölyesi stantları ile birçok farklı ürünü ziyaretçiler ile buluşturan ANFA Genel Müdürlüğü ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 

3 gün süren Uluslararası Beypazarı Festivali’nde uygun fiyatları ile ziyaretçilerine çiçek, bitki ve saksı çeşitleri sunan Bitki Evi ve bununla beraber Atölye ANFA’nın tamamını geri dönüşümden ürettiği mobilya ve dekoratif ürünleri en dikkat çeken ürünler oldu. 

Yıllık binlerce öğrenciyi ağırlayan Feza Gürsey Bilim Merkezi ise Beypazarı’nda bulunan çocuklara bilim gösterileri yaparak keyifli anlar geçirmelerini sağladı. Resim Atölyesi’nde bulunan ressamlar ise çocuklarla saksı boyaması yaparak çocukların sanata ilgisini arttırdı. Seramik Atölyesi’ne gelen vatandaşlar da kil kullanarak kendileri için saksı yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.