Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Üretim Şampiyonu Oldu

04 Ocak 2022 Salı 14:40
Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Üretim Şampiyonu Oldu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki eğitimde döner sermayeden 2021 yılı için konan 1 milyar hedefini aşarak 1 milyar 162 milyon TL elde edildiğini duyurdu.

İller bazında Ankara 88 milyonluk gelirle Türkiye ikincisi olurken, 16 milyon 619 bin liralık üretimle Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Türkiye birincisi olduğu açıklandı.

Bakan Özer, okullar bazında yapılan üretim sıralamasında 16 milyon 619 bin liralık üretimle Ankara Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Türkiye birincisi, Şanlıurfa Karaköprü GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 15 milyon 382 bin liralık üretimle Türkiye ikincisi, Gaziantep Şahinbey Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de 14 milyon 797 bin liralık üretimle Türkiye üçüncüsü olduğunun altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.