Beypazarı 33. Ankara Film Festivali’nde

08 Kasım 2022 Salı 10:41
Beypazarı 33. Ankara Film Festivali’nde

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarımı Bölümü iş birliğiyle Başkentin UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi’nde yer alan değerleri kısa film oldu.

UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi’nde yer alan “Beypazarı Tarihi Kenti” proje kapsamında çekilen kısa film ile Ankara 33. Film Festivali’nde gösterime sunuldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Bilkent Üniversitesi koordinasyonunda yürütülen proje kapsamında ayrıca, “Gordion, Hacı Bayram Veli Camisi, Augustus Tapınağı ve çevresi”, “Arslanhane Camisi ve listeye eklenmek üzere çalışma yürütülen “Cumhuriyet Dönemi Ankara’sı: Atatürk Bulvarı” için çekilen kısa filmler ile başkentin UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi kapsamındaki yapı ve alanlar sanatseverlere anlatıldı.

Son Güncelleme: 08.11.2022 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.