Başkan Yavaş Beypazarı’nda İncelemelerde Bulundu

09 Ocak 2023 Pazartesi 11:18
Başkan Yavaş Beypazarı’nda İncelemelerde Bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı’ndaki Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Beypazarı’na kazandırılacak olan “Aile Yaşam Merkezi” inşaatını yerinde inceleyen ABB Başkanı Mansur Yavaş, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Haziran 2022 tarihinde Beypazarı Belediyesi’nden devir alınan 16.000 metrekare inşaat alanına sahip bina ile Beypazarı’na bir Aile Yaşam Merkezi ve sosyal alanlar kazandıracak.

Sosyal, kültürel, eğitime yönelik ve sportif tüm faaliyetlerin sunulacağı, engelli ve yaşlı bireyler adına birçok çalışmanın bünyesinde bulunacağı merkezde çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanarak Beypazarılı vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.