Başkan Yavaş Açıkladı: Yüzde 100 Hibe Başladı

05 Kasım 2022 Cumartesi 10:50
Başkan Yavaş Açıkladı: Yüzde 100 Hibe Başladı

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Gölbaşı’ndaki Tarım Kampüsü’ne ilişkin bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Gölbaşı’ndaki Tarım Kampüsü’nde yetiştirilen mısırlık silajın hasadına başlandığını duyuran Yavaş’ın açıklaması şöyle:

“Gölbaşı'ndaki Tarım Kampüsü'müzde yetiştirdiğimiz mısırlık silajın hasadına başladık. Elde ettiğimiz ürünleri hayvancılıkla uğraşan kadın üreticilerimize ve küçük aile işletmelerine yüzde 100 hibeyle dağıtıyoruz. Ankaralı üretsin, Ankaralı kazansın istiyoruz.”

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ziraat Yüksek Mühendisi Volkan Dinçer ise videoda şunları söyledi:

“Macar Fiği ve buğday karışımının hasadını yaptıktan sonra ikinci ürün olarak mısır silajı ekilişimizi yaptık. Şu anda da hasadını yapmaktayız. Kaba yemin fiyat artışları girdi maliyetlerinin fiyat artışından dolayı küçük aile işletmeleri, kadın işletmelerine, hayvan işletmecilerine dağıtımını gerçekleştireceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.