Atila Çelik’ten İ.Melih Gökçek’e Yanıt Geldi

21 Mayıs 2023 Pazar 20:48
Atila Çelik’ten İ.Melih Gökçek’e Yanıt Geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik, İ.Melih Gökçek’in sosyal medya üzerinden attığı tweet üzerine Gökçek’e cevap verdi. 

Atila Çelik yaptığı açıklamada Gökçek’e ithafen, “OKŞAN’ın sevgilisi; ŞEYTAN’ın yeryüzü temsilcisi; Yine asli görevi olan, fitne işini yerine getirmiş. Aslında cevap verilmesi İSRAF olan, bu şeref yoksunu aparatı ciddiye almaya gerek duymuyorum. Ancak benim hemşehrilerimin itibar etmeyeceği kimsenin inanmayacağı aşikar olmasına rağmen kafalarda soru işareti kalmaması adına bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Ben hayatı boyunca oy versin veya vermesin her oy sahibinin oyunu o şahsın namusu gören bir anlayışı kendime şiar edinmiş bu mihvalde siyaset yapan biri olarak bütün hemşehrilerimin tercihlerine bu söylenen yersiz ifadeyi asla kullanmadım. Zaten seçim süresince Sayın Genel Başkanım ile hem Türkiye genelinde hem de Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olmam vesilesi ile siyasi faaliyetlerimi Ankara’da sürdürdüm. Seçim günü Beypazarı’nda sabah ilk saatlerde oyumu kullandıktan sonra seçim sürecini Ankara’da takip ettim. Seçim gününden bu yana Beypazarı’nda bulunmadığıma göre bu aparatın söylediklerinin yalan olduğu aşikardır. 
Konuyu her birine ayrı ayrı değer verdiğim sevgili Beypazarılı hemşehirlerimin takdirlerine sunuyorum. Saygılarımla” yanıtını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.