AR-GE Merkezi’ndeki Çalışmalar İncelendi

20 Aralık 2021 Pazartesi 15:14
AR-GE Merkezi’ndeki Çalışmalar İncelendi

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Beypazarı Karakoca Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, VA-KO Vagon Konteyner A.Ş ortaklarından Ali Göçmen ve berberlerindeki heyet Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi AR-GE merkezini ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında AR-GE Merkezi’ndeki öğrenciler tarafından başta metal, ahşap, boya, elektrik elektronik ve kimya alanında yapılan birçok işi inceleyen heyet öğrencilerin üretime kattıkları katma değere hayran kaldıklarını ifade ederek azimli çalışmalarından dolayı öğrenciler ve öğretmenlere teşekkür etti.

Türkiye’deki 45. AR-GE merkezi olan, Makine Teknolojileri, Metal Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojileri ve Kimya Teknolojileri alanı ile beraber 6 alanda eğitim öğretim vermekte olan Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Kovid-19 salgını ile mücadelede de çok önemli katkıları olmuştu. 2020 yılında 4 Milyon 410 Bin TL'lik üretimle Ankara'da birinci, Türkiye genelinde ise 11. sırada yer alan AR-GE Merkezi, 2021 yılının ilk beş ayında da Türkiye 5. si olarak birçok ürünün üretilmesinde başrol oynuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.