Ankara’nın Yeni Otobüsler Hizmete Başladı

13 Aralık 2021 Pazartesi 17:21
Ankara’nın Yeni Otobüsler Hizmete Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’e kazandırılan ve bugün seferlere başlayan 85 otobüs için “Hasret Sona Eriyor: Başkent Yeni Otobüsleri İle Buluşuyor” programı düzenledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Tekir, Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcıları, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve bürokratları, STK temsilcileri ile çok sayıda muhtar katıldı.

Törende konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, “2022 yılı sonunda 355’i yeni otobüs ve 22’si dönüştürülmüş elektrikli otobüs olmak üzere 377 aracımızı Ankaralıların hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

Başkent’te en son otobüs alımının 2013 yılında gerçekleştiğini ve hizmet veren mevcut otobüslerin dünyaya kıyasla iki kat daha yaşlı olduğunu her fırsatta vurgulayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, yeni otobüs alımı için ısrarlı mücadelesi sonucu Başkent’e kazandırılan otobüslerin ilk teslimatı yapılarak Ankaralıların hizmetine sunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.