Ankara Üniversitesi Yönetiminden Beypazarı ve Ayaş’a Ziyaret

30 Ocak 2023 Pazartesi 09:24
Ankara Üniversitesi Yönetiminden Beypazarı ve Ayaş’a Ziyaret

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve beraberindeki yöneticiler, Ziraat Fakültesi Ayaş Araştırma ve Uygulama Çiftliği ile Beypazarı ve Ayaş Meslek Yüksekokullarında incelemelerde bulundu.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Atar, Ayaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mutlu Yılmaz, Nallıhan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ayhan Aydın, Genel Sekreter Ömer Nadir Soylu ile daire başkanlarının eşlik ettiği Rektör Ünüvar, cumartesi mesaisinde, Ziraat Fakültesi Ayaş Araştırma ve Uygulama Çiftliğinde incelemelerde bulundu. Üretim alanlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Ünüvar, çalışanlarla sohbet etti.

Ankara Üniversitesi heyetinin bir sonraki durağı Beypazarı oldu. Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’ın da katıldığı programda Rektör Ünüvar ve beraberindeki heyet, Kaymakam Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı ziyaret ederek, Beypazarı Meslek Yüksekokulunun çalışmalarını değerlendirdi. Ceylan, Ünüvar ve beraberindekiler, kaymakam ve belediye başkanı ile birlikte daha sonra Beypazarı Meslek Yüksekokuluna bağlı uygulama otelinde incelemelerde bulundu.

Beypazarı Meslek Yüksekokulunu da ziyaret ederek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Harun Bayraktar ve öğretim elemanları ile görüşen Ceylan ve Ünüvar, uygulama atölyelerini gezdi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Ünüvar, ilçe protokolünün de katıldığı ziyarette, Beypazarı Meslek Yüksekokulunun ilçenin dışa açılan yüzü olabileceğini kaydetti.

Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve beraberindekiler, Beypazarı dönüşü Ayaş Kaymakamı Muharrem Eligül’le bir araya geldi. Kaymakam Eligül ile Ayaş Meslek Yüksekokuluna geçen Ceylan, Ünüvar ve beraberindekiler, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mutlu Yılmaz ve öğretim elemanlarından çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.