Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO ve ABB İş Birliği ile Kariyer Günleri Yapıldı

19 Aralık 2022 Pazartesi 18:05
Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO ve ABB İş Birliği ile Kariyer Günleri Yapıldı

Ankara Üniversitesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen kariyer günleri programının konuğu ABB Beltema Sigorta Genel Müdürü Ali Çalışkan oldu.

Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sabri Serkan Kızılsu’nun moderatörlüğünü yaptığı “Kariyer ve Gelecek Planlamaları” programında Beltama Sigorta Genel Müdürü Ali Çalışkan öğrencilerin sorularını ve sigortacılık sektörü ile alakalı merak edilenleri cevapladı.

Sektör hakkında bilgiler vererek okul sonrasında iş bulma ve mülakat aşamalarında neler yapılması gerektiği hakkında öğrencilere detaylı bilgiler aktaran BELTEMA Genel Müdürü Ali Çalışkan, “2008 yılı mezunu olduğum okulumda, kendi bölümümde ‘Kariyer Günleri’ programına katılarak sizlerle bir arada olmak benim için çok heyecan verici oldu. Burada olmaktan mutluluk duydum, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.