Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO Fuarda

01 Nisan 2022 Cuma 09:28
Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO Fuarda

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu 51. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı’nda yer aldı.

Türkiye, İran, Irak, Suudi Arabistan, Lübnan, Cezayir, Yunanistan, BAE, Ukrayna, Tunus, Rusya Federasyonu, İsrail, Suriye, Hindistan, Azerbaycan, İtalya, Mısır, Almanya, Bulgaristan, Ürdün gibi ülkelerin katıldığı 51. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı’na Mücevher sektörüyle ilgili tüm gereksinimleri incelemek, mücevher tasarımlarını tanımak yeni tasarımları ve teknolojiyi takip etmek adına Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğretim elemanları Öğr.Gör.Gülhan Güldür, Öğr.Gör.Aliye Kurnaz, Öğr.Gör.Gülten Gönen ile okulun 1.sınıf ve 2.sınıf öğrencileri katıldı.

Kuyumculuk ve döküm atölyelerinde üretilen ürünler başta olmak üzere, diğer mücevher ve takı tasarımları ile fuara katılım sağlayan öğrenciler Beypazarı Meslek Yüksek Okulu’nu temsil etti.

Ayrıca fuarda ‘Designer Market’ alanında 3 Meslek Yüksekokulu öğrencisi Merve Güven, Damla Yiğit ve Hasret Özadenç kendi tasarımları ile fuara katılmaya hak kazanıp hem kendilerini hem de üniversiteyi temsil etme fırsatı buldu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.