Ankara İl Tarım ve Orman Müdürü’nden Beypazarı’na Ziyaret

08 Ağustos 2022 Pazartesi 09:15
Ankara İl Tarım ve Orman Müdürü’nden Beypazarı’na Ziyaret

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz Beypazarı’nda çiftçileri ziyaret etti.

Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş ve Beypazarı İlçe Tarım Müdürü Adem Büyükhan ile birlikte Beypazarı Kayabükü Mahallesi’nde mahalle muhtarı ve çiftçileri ziyaret eden Korkmaz, üreticilerin dile getirdiği sorunları dinleyerek, mahallede yetiştirilen ürünlerde incelemelerde bulundu.

Kayabükü Mahalle Muhtarı ve Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’İl Tarım Müdürümüz Sayın Bülent Korkmaz mahallemizi (köyümüzü) ziyaret etti. Çiftçilerimizin sorunlarını dile getirdik. Yetiştirdiğimiz Kudret Narlarını çok beğendiler. Alternatif ürünler yetiştirmenin güzel olduğunu belirtti ve beraber güzel çalışmalar yapmak için sözleştik. Kendilerine bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ederiz. İlçe Tarım Müdürümüz,  Ziraat Odası Başkanı ve İlçe Tarım Müdürlüğü’nde çalışan herkese teşekkür ederim.’’ ifadelerini kullandı.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 08.08.2022 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.