Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Beypazarılı Çiftçilere Duyuru

16 Şubat 2022 Çarşamba 17:06
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Beypazarılı Çiftçilere Duyuru

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan tüm çiftçilik ve hayvancılık destek ödemelerinde kullanılacak olan ‘’Başkent Kart’’ başvurusu yapamayanlar için SON KEZ başvurular kabul edilecek.

ABB yetkililerinin yaptığı açıklamada; ‘’Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanlığınca çiftçilik, hayvancılık ve arıcılık yapan vatandaşlarımızdan ‘’Başkent Kart’’ alamayanlar için 17.02.2022 PERŞEMBE günü AYKOME Binasında (Eski Kaymakamlık Yanı) ‘’Başkent Kart’’ dağıtımı yapılacağı duyuruldu.

Beypazarı’nda ÇKS Belgesi, Hayvancılık Belgesi ve Arıcılık Belgesi olan tüm çiftçi ve hayvancılara ‘’Başkent Kart’’ başvurusunda bulunmalarını belirten ABB yetkilileri, tüm kırsal kalkınmayı destekleme işlemlerinin ‘’Başkent Kart’’ üzerinden yapılacağını önemle vurguladı.

Başkent Kart başvurusu için gerekli belgeleri de açıklayan ABB yetkilileri,

Çiftçiler için – ÇKS Belgesi (İlçe Tarım Onaylı) ve kimlik fotokopisi,

Hayvancılık yapanlar için – Hayvancılık Belgesi (İlçe Tarım Onaylı) ve kimlik fotokopisi,

Arıcılık yapanlar için – Arıcılık Belgesi (İlçe Tarım Onaylı) ve kimlik fotokopisi getirerek ‘’Başkent Kart’’ alabileceklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 16.02.2022 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.