Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Beypazarı Çiftçisine Müjde

25 Ocak 2022 Salı 14:08
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Beypazarı Çiftçisine Müjde

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında Beypazarı çiftçilerinin talebi doğrultusunda ilçeye bir kasa fabrikası kurmayı planlıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik'e Beypazarılı çiftçiler tarafından birçok talep ulaştı. Talepleri değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin artan maliyetlerini göz önünde bulundurarak yapmış olduğu tohum, mazot, fide gibi çiftçi desteklerine ek olarak ilçede bir kasa fabrikası kurarak vatandaşların ucuz bir şekilde kasa almasına olanak sağlayarak destek olmak istiyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik, "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Beypazarı çiftçimizin yanında ve hizmetindeyiz. İlçemizde çiftçilik yapan arkadaşlarımızın, Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı başta olmak üzere bizlere gelen talepler doğrultusunda ilçemizde bir kasa fabrikası kuracağız. Kuracağımız kasa fabrikası ile çiftçilerimizin maliyetlerini düşürüp destek olmak istiyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.