ANFA’dan Beypazarı’nda Kuru Peyzaj Çalışması

26 Nisan 2023 Çarşamba 20:59
ANFA’dan Beypazarı’nda Kuru Peyzaj Çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Beypazarı’nda kuru peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyor.

İlçeye estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla harekete geçen ANFA ekipleri, cadde ve bulvarlardaki orta refüjler ile meydanlarda su tüketimini azaltmak için ağırlıklı olarak kuru peyzaj uygulamalarına yöneliyor.

Renkli dolomit taşları ile refüj ve caddelere yeni bir görünüm kazandırdıklarını belirten ANFA Genel Müdürü Yıldırım Özer, “Kuru peyzaj uygulamalarımızla çalışma alanlarımıza estetik görünüm kazandırırken, büyük oranda da su tasarrufu sağlıyoruz. Sınırlı su kaynakları ve küresel iklim değişikliği nedeniyle su tasarrufu sağlayacak uygulamalara öncelik vererek su kaynaklarını daha bilinçli ve verimli şekilde kullanmaya özen göstererek hem doğayı korumaya hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.