ABB’den Yaşlı, Engelli ve Sosyal Yardım Alan Vatandaşlara Tatil

22 Ağustos 2022 Pazartesi 10:31
ABB’den Yaşlı, Engelli ve Sosyal Yardım Alan Vatandaşlara Tatil

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaşlı, engelli ve sosyal yardım alan vatandaşlara Akçakoca’daki eğitim ve dinlenme tesislerinde 7 günlük tatil imkanı sağlıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan yaşlı ve engelliler ile sosyal yardımlardan faydalanan ailelere tatil imkanı sunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği uygulamayla, yaz aylarında, Başkentli yaşlı ve engelli vatandaşlar, Akçakoca’daki eğitim ve dinlenme tesislerine gönderiliyor. Her şey dahil ve ücretsiz olarak hizmet veren tatil kampları için kayıt başvuru işlemleri sürerken diğer yandan da kafileler Akçakoca’ya yola çıkmaya başladı.

Akçakoca’da bir haftalık tatil fırsatından yararlanmak isteyen Ankaralılar, Başkent 153 üzerinden başvuruda bulunabilecekleri gibi, yaşlılar Yaşlı Hizmet Merkezleri’nden, engelliler Engelli Hizmet Merkezleri’nden başvurularını gerçekleştirebilir.

Sosyal yardım alan aileler ise sosyal yardım sisteminden ABB tarafından yüksek muhtaçlık durumuna göre belirleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.