ABB’den Et Desteğinde İkinci Ödeme

24 Şubat 2022 Perşembe 14:10
ABB’den Et Desteğinde İkinci Ödeme

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Kimse yatağa aç girmeyecek” sözüyle sosyal yardım alan ailelere yönelik ilk kez başlattığı et desteğinde ikinci ödemeler yapıldı. 

Çocukların sağlıklı beslenebilmeleri ve aylık protein ihtiyaçlarını giderebilmeleri için sadece et ve et ürünleri alışverişi yapılabilecek şekilde yatırılan 100 TL’lik destek, mahalle kasapları ile yerel esnafın satışlarını da artırıyor. Bugün itibarıyla sosyal yardım alan 246 bin 699 ailenin Başkent Kartlarına toplam 24 milyon 669 bin 900 TL yüklendi.

Sosyal yardım anlayışının değiştiği Ankara’da gıda kolisi dönemini sona erdirerek Başkent Kartlara yüklenen bakiyelerle yapılan alışverişler kentte yerel esnafın ekonomisini canlandırırken sosyal yardım alan ailelerin de yüzünü güldürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.