ABB’den Beypazarılı Üreticilere Nohut Tohumu Desteği

24 Nisan 2022 Pazar 12:54
ABB’den Beypazarılı Üreticilere Nohut Tohumu Desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te kırsal kalkınmayı desteklemek ve yerli üreticinin bütçesine katkı sağlamak amacıyla çiftçilere yönelik desteklerini sürdürüyor.

Tarımsal kalkınmayı teşvik ederek üretimi desteklemek, çiftçilerin gelir seviyesini artırmak, ülke ve kent ekonomisine katkıda bulunarak üreticilere fayda sağlamak amacıyla başlatılan kırsal kalkınma destekleri kapsamında önemli bir yere sahip nohut tohumu desteğinin yüzde 90’ı hibe, yüzde 10’u ise çiftçi katkı paylı olarak üreticilere dağıtılıyor.

Destekten faydalanan Beypazarılı üreticilere de ABB Fen İşleri yerleşkesi ve Kırbaşı Mahallesi’nde olmak üzere iki farklı noktada nohut tohumu desteği sağlandı. Gerçekleştirilen kırsal kalkınma desteklerinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Beypazarılı üreticiler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.