ABB’den Başkentli Çocuklara Özel Toplu Sünnet Şöleni

25 Ağustos 2022 Perşembe 15:14
ABB’den Başkentli Çocuklara Özel Toplu Sünnet Şöleni

Ankara Büyükşehir Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Toplu Sünnet Şöleni” için hazırlıklarını tamamladı.

Ücretsiz olarak uzman hekimlerce sünnet edilen çocuklar, 27 Ağustos Cumartesi günü Altınpark’ta 18.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek şölende aileleri ile gönüllerince eğlenecek.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla sürdürülen çalışmalar kapmasında 6-12 yaş arası sünnet edilen 1000 çocuk için düzenlenecek Toplu Sünnet Şöleni’ne geri sayım başladı. Cumartesi günü 18.00-21.00 saatleri arasında Altınpark’ta gerçekleştirilecek programa katılmak isteyen aileler, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından belirlenen noktalardan servis araçlarıyla ücretsiz olarak şölen alanına getirilecek.

27 Ağustos Cumartesi günü Altınpark’ta düzenlenecek program öncesi çocuklar ABB tarafından hediye edilen kıyafetleri giyecek ve aileleriyle birlikte akşam yemeği yiyecek.

Hazırlanan şölen alanında; Ankara Kent Orkestrası, Hacivat ve Karagöz ile birbirinden renkli, eğlenceli gösterilerle çocuklar doyasıya eğlenecek. ABB, Toplu Sünnet Şöleni’ne katılan çocukların heyecanını sürpriz hediyelerle zirveye çıkaracak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.