ABB Tohum Desteklerinde BAŞKENTKART Dönemi

11 Ağustos 2022 Perşembe 11:13
ABB Tohum Desteklerinde BAŞKENTKART Dönemi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, arpa ve buğday tohumu desteklerinde bir ilke imza atıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile TODAB üyesi yetkili tohum bayilerinin arasında imzalanacak olan sözleşme ile büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak olan arpa ve buğday tohumu destekleri BAŞKENTKART kullanılarak üreticilerin bayilerden istediği cins tohumu alabilme olanağı sağlayacak.

18 Ağustos Perşembe günü yapılacak toplantıda imzalanacak olan sözleşme ile hem Ankaralı üreticiler istediği arpa ve buğday tohumunu sözleşmeye dahil olan bayilerden olabilecek, hem de bayiler yapacakları satışlar sayesinde ekonomik olarak desteklenmiş olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı A.Mekin Tüzün, ‘’Artık üreticimiz tohumunu bizimle sözleşme imzalayan yetkili tohum bayilerinden alabilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi sistemine dahil olmak isteyen TODAB üyesi yetkili tohum bayilerini 18.08.2022 tarihinde gerekli belgeler ile sözleşme imzalamaya davet ediyoruz.’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.