ABB Nohut Tohumu Desteği Başvuruları Başladı

21 Şubat 2022 Pazartesi 18:15
ABB Nohut Tohumu Desteği Başvuruları Başladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yerli üreticilerin desteklenmesi ve kırsal kalkınmayı sağlamak amacıyla başlattığı tarımsal destekler devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda "Nohut Tohumu Desteği" başvurularının başladığı belirtildi.

Kırsal kalkınmayı önceleyerek yerli üreticinin ekonomik yönden desteklenmesini amaçlayan projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca her yıl olduğu gibi bu yıl da tohum destekleri devam edecek.

https://baskenttarim.ankara.bel.tr/ internet adresi üzerinden başvuruların alınacağı destek programına Ankaralı çiftçiler 11 Mart 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.