ABB'nin İlk Sera Tesisi Beypazarı'nda Hizmete Açılıyor

01 Mart 2022 Salı 16:09
ABB'nin İlk Sera Tesisi Beypazarı'nda Hizmete Açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü tarafından Beypazarı Çakıloba Mahallesi’nde kurulum çalışmaları tamamlanan ABB’nin ilk sera tesisi hizmete giriyor.

Yapımı tamamlanan sera tesisindeki çalışmaları inceleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik ve ANFA Genel Müdürü Yıldırım Özer, Sera Müdürü Yavuz Taksır’dan tesis hakkında bilgiler aldı.

12 dönümlük sera alanında hazırlıkların tamamlandığını ve kısa zaman içerisinde hizmete açılacağını belirten ANFA Genel Müdürü Yıldırım Özer, ''Belediyemizin ilk sera tesisini kısa zaman içerisinde hizmete sunacağız. Burada üreteceğimiz çiçekleri Ankara’nın dört bir yanındaki yeşil alanlarımızda kullanacağız. Seramızda çiçek üretiminin yanı sıra tıbbı aromatik bitkilerde üreterek sağlık ve kozmetik alanında değerlendirilmesini sağlayacağız. Tesisimiz tüm Ankaralılara hayırlı olsun.'' dedi.

ABB İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik, ''Ankara Büyükşehir Belediyemizin ilk sera tesisini ilçemizde kurduk. Kurulan bu tesisimiz ile belediyemizin yeşil alanlarında ihtiyacı olan çiçek ve bitki üretimini yaparak belediyemiz için tasarruf sağlayacağız. İlçemize yaptığı yatırımlardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş başta olmak üzere ANFA Genel Müdürümüz Yıldırım Özer’e çok teşekkür ediyorum. Yeni sera tesisimizin şimdiden Beypazarı’mıza hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.