ABB'den Beypazarı'ndaki İbadethanelerde Tadilat Çalışması

14 Aralık 2022 Çarşamba 13:50
ABB'den Beypazarı'ndaki İbadethanelerde Tadilat Çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı merkez ve taşra mahallelerinde bulunan cami ve ibadethanelerde tadilat çalışmalarını yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi başlatmış olduğu tadilat çalışmaları Yoğunpelit Mahalle Cami, Oymaağaç Mahalle Cami, Uruş Mahalle Cami ve İmam Lojmanları ile Kabaca Mahalle Cami ve Kaygusuz Abdal Veli Hazretleri Türbesi’nde dış cephe, iç cephe, çatı aktarma, tuvaletler, abdestlikler ve çevre düzenleme işlemlerini gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik, "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, mahalle muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda mahallelerimizde bulunan camilerimizin iç cephe ve dış cephe çalışmaları başta olmak üzere imam evleri, tuvaletler ve köy konaklarında yapılması gereken tadilat çalışmalarını yapıyoruz." dedi.


 

Son Güncelleme: 14.12.2022 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.