Ankara 12
az bulutlu
BİST
9.916
ALTIN
2.439,69
DOLAR
32,46
STERLİN
40,57
EURO
34,77

ABB'den Beypazarı'ndaki Camilerde Tadilat Çalışması

29 Nisan 2022 Cuma 16:18
ABB'den Beypazarı'ndaki Camilerde Tadilat Çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı merkez ve taşra mahallelerinde bulunan cami ve ibadethanelerde tadilat çalışmalarını yapıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi başlatmış olduğu tadilat çalışmaları ile Ayvaşık Mahallesi Kumsüren Camii, Oğuzkent Camii, Ayvaşık Camii, İmamhatip Camii ile Boyalı Mahallesi Camii ve Yiğerler Mahallesi Camii'nde dış cephe, iç cephe, çatı aktarma, tuvaletler ve abdestlikler ile imam evlerinde tamirat işlemlerini gerçekleştiriyor. ABB ekipleri ayrıca, mahallelerde bulunan köy konaklarında yapılması gereken tadilat çalışmalarını da yapıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik, "Mahalle muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda mahallelerimizde bulunan camilerimizin iç cephe ve dış cephe çalışmaları başta olmak üzere imam evleri, tuvaletler ve köy konaklarında yapılması gereken tadilat çalışmalarını yapıyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 29.04.2022 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.