ABB Çalışanlarından Başkan Yavaş’a Teşekkür

17 Ekim 2022 Pazartesi 12:36
ABB Çalışanlarından Başkan Yavaş’a Teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanları 27 bin TL banka promosyonu aldı. ABB çalışanları ve sendika yöneticileri promosyon güncellemesi görüşmelerini sürdüren ve tüm promosyon tutarını doğrudan işçi ve personele aktarma kararı alan Mansur Yavaş'a teşekkür etmek için belediye önünde bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eski başkanı İ.Melih Gökçek döneminde, kuruma makam aracı olarak verilen ya da bir kısmı taksitler halinde işçilere ödenen banka promosyonları için ilk kez bu dönemde açık ihale yaptı. Geçen yıl ortalaması 3 bin TL olan promosyonlar için ekonominin kötü gitmesi üzerine bankalarla yeniden masaya oturan ABB anlaşmalar sonucunda belediye çalışanlarına 3 bin TL’ye ek olarak 27 bin TL daha ödenmesi kararı çıkarttı.

ABB çalışanlarına 27 bin TL promosyon ödemeleri yapıldı. Karar ve ödemenin ardından ABB çalışanları ve sendika temsilcileri ilk kez tüm promosyon tutarını işçi ve personele aktarma kararı alan Mansur Yavaş’a teşekkür etmek için bugün Büyükşehir Belediye Başkanlığı binası önünde toplandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.