ABB Beypazarı'nda Üst Yapı Çalışmalarını Sürdürüyor

17 Haziran 2022 Cuma 13:27
ABB Beypazarı'nda Üst Yapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliği ekipleri ilçenin birçok noktasında üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede yol ağını genişletmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ayvaşık Mahallesi’nin yeni konutlaşma alanlarında yeni imar yolu açma çalışmalarına devam eden ABB ekipleri, ayrıca Yukarıulucak Mahallesi’nde malzemeli yol bakım çalışması ve Acısu Mahallesi’nde bulunan dere yatağının temizlik çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

İlçe merkez mahalleleri ve taşra mahallelerinde yol bakım-onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliği yetkilileri, planlanan programlar dahilinde ilçenin her noktasında çalışmaların süreceğini belirtti.

Son Güncelleme: 17.06.2022 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.