ABB Bayram Öncesinde Mezarlıkları Temizliyor

28 Mart 2022 Pazartesi 21:31
ABB Bayram Öncesinde Mezarlıkları Temizliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü Beypazarı Bölge Şefliği ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi mezarlıkların temizliğine başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Mansur Yavaş'ın seçilmesi sonrası, Beypazarı merkezli kurulan ve Beypazarı, Nallıhan, Ayaş ve Güdül bölgesine hizmet veren ANFA Genel Müdürlüğü'ne bağlı peyzaj ekibi, çalışmaları ile  vatandaşların takdirini topluyor. 

Ramazan ayına sayılı günler kala, mezarlık temizliği çalışmalarına Nallıhan'dan başlayan motorlu tırpancılar, Uluköy, Karaköy, Gökçeöz, Doğandere, Çiller, Durhanlar, Baraman, Çalıcaalan, Uluhan, Elvan, Kabaca, Oklavlar, Danişment, Çomak ve Uzunlar mahalle mezarlıklarını temizledi.

Her bayram öncesi yoğun bir programla köy köy dolaşarak, vatandaşların arefe ve bayram günlerinde kabir ziyaretlerini daha temiz ve sorunsuz bir ortamda gerçekleştirmesini hedefleyen ekipler, Ramazan ayı boyunca 4 ilçeye bağlı yüzlerce köy mezarlığında çalışmalarını sürdürecek.

Son Güncelleme: 28.03.2022 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.