ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ; CİBİ GERİ VER!

04 Ağustos 2022 Perşembe 17:24
ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ; CİBİ GERİ VER!

Ankara Büyükşehir Belediyesi israfla mücadele çalışmaları kapsamında makam araç sayısını asgari düzeye indirmişti. Alınan lüks ciplerin gereksiz olduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski ABB Başkanı İ.Melih Gökçek’in kullandığı ve ısrarla vermediği cipleri geri istemişti.

Gökçek döneminde 1'i zırhlı 4 adet lüks cip alınmış, dört cipten ikisi Gökçek tarafından iade edilmiş birisi iade edilmemişti. Ciplerden birisinin de garajda bulunduğu tespit edilmişti.

Gökçek’ten ısrarla geri istenen ve geri alınan araçlar Mansur Yavaş'ın talimatıyla satılana kadar durumu olmayan aileler tarafından düğün aracı olarak kullanıldı. Daha sonra, Gökçek’ten alınan ciplerden ikisi ve garajda bulunan cip açık arttırmayla satıldı. Gökçek’te kalan ve zırhlı olan son cipinde Büyükşehir Belediyesi tarafından alınmasıyla zırhlı cip bugün yapılan ihale ile satıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklama, ‘’Eski belediye başkanından ısrarla geri istenen ve 50 ay sonra geri alınan 2013 model zırhlı arazi aracı, ABB TV'de canlı yayınlanan ihale sonucunda 3 milyon 650 bin TL bedelle satıldı.’’ ifadeleri yer aldı.

Son Güncelleme: 04.08.2022 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.