ABB Arıcılık Akademisi'nin İlk Eğitimi Beypazarı’nda

23 Mayıs 2022 Pazartesi 16:25
ABB Arıcılık Akademisi'nin İlk Eğitimi Beypazarı’nda

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği arasında ortak protokol ile kurulan Arıcılık Akademisi'nin 2022 yılındaki ilk eğitimi Beypazarı’nda yapıldı.

Yerli üreticilere sağladığı desteklerle hem kent ekonomisini canlandırmayı hem de üretimi teşvik etmeyi amaçlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te bal üretimini artırmak için de harekete geçti.

Arı yetiştiricilerinin daha kaliteli bal üretmesi için eğitim desteği de sağlayan ABB, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Merkez Arıcılık Birliği ile yaptığı protokol kapsamında Arıcılık Akademisi kurdu. Beypazarı, Kahramankazan, Çubuk, Kızılcahamam, Gölbaşı ve Keçiören ilçelerinde yapılacak olan eğitimlerin ilki Beypazarı Yaşayan Köy’de gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 23.05.2022 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.