11 Ev Tedbir Amaçlı Boşaltıldı

Beypazarı'nda 11 ev tedbir amaçlı boşaltıldı.

10 Aralık 2021 Cuma 21:55
11 Ev Tedbir Amaçlı Boşaltıldı

Beypazarı Cumhuriyet Mahallesi'nde yamaçtan kopan kaya parçaları nedeniyle bazı evler zarar gördü. Cumhuriyet Mahallesi Yenice Sokak mevkiinde bulunan tepeden büyük bir gürültüyle yuvarlanan kayalar, 6 evde hasara yol açtı. Bunun üzerine sokaktaki 11 ev, oluşan tehlike nedeniyle tahliye edildi. Evlere güvenlik şeritleri çekilerek sokakta önlem alındı.

Mahalle muhtarı Hasan Özkan, yaptığı açıklamada, kaya parçalarının yuvarlanarak evlerin duvarlarına, bahçelerine kadar indiğini, kömürlüklerde hasara yol açtığını söyledi. Kayaların bulunduğu bu alanın ilçede "Dinozor Sırtı" olarak bilindiğini aktaran Özkan, ‘’Sokakta bulunan 11 ev hemen boşaltıldı. Polis ekipleri sokağı güvenlik altına aldı. Halen kayalarda tehlike var. Polis ekipleri sokağın girişinde ve çıkışında nöbet tutuyor ve evlere kimseyi sokmuyorlar’’ dedi.

Son Güncelleme: 10.12.2021 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.