Demokrat Parti’den Beypazarı Ziyareti

GÜNDEM

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı ve parti yöneticileri Beypazarı’nı ziyaret etti.

Beypazarı ziyareti esnasında ilk olarak ilçedeki STK’lar ile bir araya gelen Demokrat Parti heyeti daha sonra Beypazarı Muhtarlar Derneği, Şoförler Odası ve Beypazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek gündem değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ‘’Demokrat Parti ailesi olarak; Ankara Beypazarı’nda esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, dertlerine ortak olmaya çalıştık. Esnaf perişan, vatandaş perişan. Az kaldı canım ÜLKEM güzel günler yakın Demokratlar var.’’ ifadelerini kullandı.

Vatandaşların umudunun kalmadığını ifade eden Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, ‘’Beypazarındayız. Geleceğe umut kalmamış, asgari ücret yetmiyor, adalet bitmiş, birileri gündem değiştirip Yunanistan’a, Suriye’ye bir gece ansızın deyip gündem değiştiriyor. Varsa cesaretiniz sokaklarda insanları dinleyin.’’ sözleriyle vatandaşların içinde bulunduğu durumu dile getirdi.

3B Haber / Melih KARAALP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.